Poštovani korisnici www.bio-racunala.hr web trgovine,

Molimo Vas da prije korištenja naših stranica i narudžbe proizvoda, pažljivo pročitate slijedeće uvjete. Svaka posjeta ovoj stranici, kao i svaka kupovina, znači da ste uvjete pročitali i da ste suglasni s njima u potpunosti.

Ukoliko se ne slažete s uvjetima stranice, molimo da istu ne koristite.

Web trgovina  u vlasništvu je tvrtke BIO RAČUNALA d.o.o. (u daljnjem tekstu BioRačunala) koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, briše, mijenja ili na neki drugi način modificira ove uvjete po pitanju usklađivanja sa zakonskim propisima.

U nastavku pročitajte uvjete za poslovanje:

UVJETI POSLOVANJA I PRODAJE

Opće odredbe uvjeta prodaje

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike uređaja u potpunosti točni. Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. BioRačunala zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

DOSTAVA

Dostava proizvoda koje ste naručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem dostavne službe GLS.

BioRačunala naplaćuje dostavu 35kn s PDV u slučaju iznosa košarice ispod 1.500,00 kn s PDV-om

Kupaac ostvaruje pravo na besplatnu dostavnu za sve narudžbe iznad 1.500 kn s PDV-om..

Navedene cijene važeće su za područje RH.

Dostavu izvršavamo isključivo na području RH

PLAĆANJE

Gotovinski pri preuzimanju paketa

Bankovni prijenos - uplata iznosa narudžbe na IBAN

REKLAMACIJE

Povrat novca: Kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, bez obrazloženja, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Povrat proizvoda: Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 30 dana od dana kupovine i to za cjenovno isti ili skuplji proizvod, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Reklamacije neispravnih proizvoda: Za proizvode koji su zaprimljeni neispravni, kupac ima pravo zamjene u roku od 14 dana od kupovine.

GARANCIJA

Garancija za proizvode vrijedi ukoliko za reklamirani proizvod postoji ovjereni jamstveni list proizvođača, račun te originalna ambalaža. Trajanje garancije istaknuto je na računu, jamstvenom listu, kao i u opisima proizvoda na www.bio-racunala.hr